domingo, 26 de febrero de 2012

CRIMA DE LA BRAŞOV | Bebeluşul decapitat de mamă a fost înmormântat Mai mult: Bebelusul decapitat de mama a fost inmormantat astazi la Brasov

Tragedia e "lucrătura diavolului", a spus la funeralii pastorul care a oficiat ceremonia. La înmormântare au fost membri ai familiei din partea tatălui şi prieteni.
Bebeluşul a fost înmormântat, după prânz, în Cimitirul Municipal Braşov, iar la ceremonie au participat tatăl micuţului, precum şi membri ai familiei şi prieteni ai acestuia.
Mama copilului, care este în arestul Poliţiei Judeţene Braşov, precum şi membrii familiei din partea acesteia, nu au participat la înmormântare.
Oamenii au descris-o pe Monica Iudeanu, femeia care şi-a decapitat copilul cu un satâr, ca fiind o femeie foarte retrasă şi tăcută şi care nu a cerut nimănui ajutorul.
Pastorul Daniel Mureşan, cel care a oficiat ceremonia de înmormântare, a declarat jurnaliştilor că tragedia este "lucrătura diavolului" şi că religia penticostală nu propovăduieşte jertfa umană, ci valorile morale ale Bibliei: "să nu ucizi" sau "să-ţi iubeşti aproapele".
Reprezentanţii bisericii, citaţi de agenţia Mediafax, spun că femeia suferea de tulburări psihice şi chiar au îndemnat-o să meargă să se trateze.
Ieri, Monica Iudeanu a fost arestată preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor deosebit de grav. Avocatul femeii a făcut recurs.
Femeia şi-a ucis bebeluşul cu un satâr cu care a decapitat copilul. Apoi, l-a pus în pungi de platic şi l-a băgat într-o cameră folosită ca depozit.
Iosif şi Monica Iudeanu mai au şase copii - cinci băieţi şi o fată. Şi niciunul dintre ei nu are o ocupaţie.

No hay comentarios:

Publicar un comentario