viernes, 10 de febrero de 2012

cafea cappucino


Cafea Cappuccino


Ingrediente:

25-30 g cafea naturala de calitate buna (cu cofeina)
50 ml lapte (orientativ)
arome (siropuri speciale si optionale)
zahar (optional)


 va astept comenturile 


Preparare:

La aparatul special de cafea (espresso) se face cafeaua. Dupa ce este gata, se pune deoparte si se pune apoi lapte intr-un ibric sau o cana mai mare. Se fixeaza aparatul pe programul spuma/abur si cand a ajuns la temperatura normala se pune laptele la tubul atasat aparatului. Prin miscari verticale, se misca ibricul/ cana, pentru a incalzi laptele uniform si pentru a forma spuma deasupra.

Se pune apoi deoparte si se trece la urmatorul pas.


Se pune cafeaua intr-un pahar, se pune siropul (cateva picaturi, este optional) se pune zaharul (daca folositi) si apoi (va ajutati de o lingurita pentru a opri spuma laptelui) turnati laptele peste cafea. Cu lingurita puneti deasupra spuma (la urma) si decorati dupa plac.


Enjoy!
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa

Imagini Preparare:

    Cafea Cappuccino - Imagine 2Cafea Cappuccino - Imagine 3
  • Cafea Cappuccino - Imagine 1
Cafea Cappuccino - Imagine 5
  • Cafea Cappuccino - Imagine 4

No hay comentarios:

Publicar un comentario