Cafea Cappuccino
Ingrediente:
50 ml lapte (orientativ)
arome (siropuri speciale si optionale)
zahar (optional)
va astept comenturile
Preparare:
La aparatul special de cafea (espresso) se face cafeaua. Dupa ce
este gata, se pune deoparte si se pune apoi lapte intr-un ibric sau o
cana mai mare. Se fixeaza aparatul pe programul spuma/abur si cand a
ajuns la temperatura normala se pune laptele la tubul atasat aparatului.
Prin miscari verticale, se misca ibricul/ cana, pentru a incalzi
laptele uniform si pentru a forma spuma deasupra.
Se pune apoi deoparte si se trece la urmatorul pas.
Se pune cafeaua intr-un pahar, se pune siropul (cateva picaturi, este optional) se pune zaharul (daca folositi) si apoi (va ajutati de o lingurita pentru a opri spuma laptelui) turnati laptele peste cafea. Cu lingurita puneti deasupra spuma (la urma) si decorati dupa plac.
Enjoy!
Timp Preparare: nementionat Se pune apoi deoparte si se trece la urmatorul pas.
Se pune cafeaua intr-un pahar, se pune siropul (cateva picaturi, este optional) se pune zaharul (daca folositi) si apoi (va ajutati de o lingurita pentru a opri spuma laptelui) turnati laptele peste cafea. Cu lingurita puneti deasupra spuma (la urma) si decorati dupa plac.
Enjoy!
Complexitate: redusa
No hay comentarios:
Publicar un comentario