Ingrediente:
-1 ceapa
-2/3 morcovi
-1 lingurita boia dulce
-2/3 linguri pasta de tomate
-apa
-vin alb semi dulce
-piper boabe
-1 lingutita cimbru
-1 lingurita vegeta (sg)
-sare
-piper macinat
-ulei
Preparare:
Amestecam bine si luam craticioara de pe foc, adaugam 1 lingurita de boia, amestecam in continuu si dam din nou la foc. Punem repede si pasta de tomate, amestecam bine dupa care adaugam si carnea. Imediat punem apa si vinul (eu am pus 3 pahare de apa si 2 de vin, atat cat sa treaca putin peste carne) adaugam piperul boabe, putina sare, lingurita de cimbru, vegeta si lasam sa fiarba sub capac, la foc potrivit cam 40minute. (pana cand e carnea fiarta).
Cand e carnea fiarta o scoatem din sos si o taiem felii mai groase, dupa care o asezam intr-o alta craticioara. Sosul se trece prin blender, iar dupa aceea printr-o sitita. (eu l-am pus intr-o sitita deasupra craticioarei cu carne, si cu lingura de lemn am tot invirtit pana cand in sitita a ramas o pasta).
Se mai da putin la foc, cam 5 minute si gata pentru servire.
Complexitate: redusa
No hay comentarios:
Publicar un comentario