lunes, 19 de noviembre de 2012

accident filipesti

Accident stupid la Filipeşti
luni, 19 noiembrie 2012 | Marian GHEORGHE | 2 comentarii
Trimite prin: 
Accident stupid la Filipeşti
Añadir leyenda
* un conducător auto a pătruns pe DN 2B fără să se asigure, în timpul manevrei de mers înapoi * el a tamponat un autoturism care se deplasa regulamentar, rănindu-l uşor pe şofer *


Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, sâmbătă, 17 noiembrie, la ora 21.15, pe raza localităţii Filipeşti, comuna Surdila Găiseanca, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea uşoară a unui conducător auto.

Astfel, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, deplasându-se cu autoturismul proprietate personală pe o alee laterală a DN 2B, Nicu I., din satul Filipeşti, a pătruns pe drumul naţional fără să se asigure. Pe fondul vizibilităţii reduse (din pricina întunericului şi a ceţii), maşina lui Nicu I. a fost tamponată de către un autoturism care circula regulamentar şi al cărui conducător auto este domiciliat în oraşul Făurei. Autovehiculul implicat în accident circula în direcţia Făurei-Brăila.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale şi cu vătămarea corporală uşoară a şoferului din Făurei, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din fericire, nu a fost necesară internarea victimei, însă incidentul s-a finalizat cu dosar penal.

Ambii conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Brăila au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

No hay comentarios:

Publicar un comentario