domingo, 29 de abril de 2012

razboi


Recentul război dintre Oana Zăvoranu şi Adriana Bahmuţeanu readuce în actualitate "moda scandalurilor" între vedete. Mai mult, la fel ca până acum, cei implicaţi ajung să-şi spele rufele în public, denigrându-se şi distrugându-şi reputaţia reciproc, acuzându-se de toate relele posibile. ”Libertatea” a întocmit lista certurilor antologice între vedetele din showbizul autohton, scandaluri din care puţin a lipsit să nu se ajungă chiar şi la violenţă fizică.

Oana Zăvoranu vs Adriana Bahmuţeanu şi Cătălin Măruţă

În colimatorul Zăvorancei au intrat mulţi: Şerban Huidu, mama ei, Pepe, Adriana Bahmuţeanu, foştii socri, ziarele, lumea întreagă. Printre cei mai mari duşmani ai fostei Queride e Cătălin Măruţă, moderatorul care a decis să joace contra ei în scandalul divorţului, vedeta urându-i prezentatorului TV:
"Crucea pe piept să şi-o pună Măruţă". Cel mai recent conflict al Zăvorancei este cel cu Adriana Bahmuţeanu, pe care a atacat-o dur după ce aceasta a spus că Raluca Pastramă se potriveşte de minune cu Pepe.

Andreea Marin Bănică vs Mihaela Rădulescu

Între Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin Bănică e o rivalitate veche, care are la bază mai mulţi factori: au un soţ în comun - pe Ştefan Bănică Jr -, organizează separat acţiuni de caritate, au magazine de haine pentru copii etc. Păreau însă să se fi împăcat în octombrie 2005, după ani de schimburi de replici "înţepate", transmise una alteia prin intermediul presei.  Pacea dintre cele două dive nu a durat prea mult, astfel că în urmă cu jumătate de an au schimbat replici dure în diverse publicaţii şi în emisiuni tv.

Mircea Badea vs Şerban Huidu

Şerban Huidu a fost de-a lungul timpului pentru Mircea Badea "pitic erotic" sau "înspăimântător de prost". Pentru "cârcotaş", vedeta Antenei 3 pare un "frezat ciumpalac", "un manelist cu aere de intelectual", "un monument de ipocrizie", "un lingău şi un pupincurist" sau un "limbric guraliv".
După accidentul provocat de Huidu, Badea nu s-a abţinut să nu precizeze: "Nu dau doi bani pe el, nu am dat niciodată. Mi se rupe de el! Nu mă interesează dacă intră sau nu la închisoare. Nu îmi e milă de el!".

Alin Oprea vs Tavi Colen

Au trecut şase ani de când Alin Oprea şi Tavi Colen, foşti prieteni şi componenţi ai trupei Talisman, s-au despărţit în plină glorie a formaţiei. Recent cei doi au pornit un război al declaraţiilor, la TV.
"Beai înainte de concerte, te aduceam pe opt cărări", i-a transmis Tavi. În replică, Alin i-a spus: "Eşti praf, cânţi foarte prost live. Tavi nu avea verticalitate şi coloană vertebrală. Am dovezi că Tavi mi-a cântat ilegal piesele".

Costin Mărculescu vs Carmen Pleşa

După ce au colaborat la mai multe agenţii de fotomodele, Carmen Pleşa şi Costin Mărculescu şi-au declarat război.
De mai bine de 6 ani se acuză reciproc de proxenetism şi boli pshice, iar între ei au avut loc mai multe înfruntări pe culoarele tribunalelor, care erau continuate, spre deliciul publicului, în diverse studiouri ale emisiunilor de divertisment.
Evident, injuriile pe care şi le-au proferat nu pot fi reproduse în ziar, iar singura minune a relaţiei celor doi este că încă nu s-au bătut, la propriu.

Mihaela Moise vs Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană a sărit să o bată pe Mihaela Moise (Meme) la emisiunea "Un show păcătos" (Antena 1), după ce Meme a acuzat- o pe blondină că face sex pe bani.
La rândul ei, Sânziana i-a spus: "Te-ai dus pe 100 de euro la mare, cu Salam".
Atât i-a trebuit Mihaelei: "Am auzit că îi place microfonul".
La care fotomodelul i-a replicat: "Iar ţie îţi place sexul în grup".

Bianca Drăguşanu vs Denisa Nechifor

Bianca Drăguşanu şi Denisa Nechifor, cele mai importante femei din viaţa fotbalistului Adrian Cristea, s- au încăierat luna aceasta în presă. Totul a pornit de la Denisa, cea cu care Cristea are o fetiţă.
Ea ar fi spus despre Bianca: "Dintr- o curvă nu poţi face femeie de casă".
Şi asta pentru că Bianca şi-ar fi permis să comenteze la TV ce tată bun este fotbalistul. În replică, fosta asistentă TV i-a răspuns: "Am o relaţie de trei ani cu Adi, drept urmare n-am cum să fiu aşa cum zice ea, am fost şi sunt o femeie corectă şi independentă".



Mai mult: Libertatea îți prezintă cele mai tari «meciuri» între vedete. Cine pe cine urăște în showbizul românesc? - Vedete de la noi | Libertatea.ro 

No hay comentarios:

Publicar un comentario