domingo, 6 de mayo de 2012

TOP 100 cele mai tari poziţii de sex


"Top 100 cele mai tari poziţii de sex", suplimentul realizat de cotidianul Click! este un ghid ce poate îmbunătăţi considerabil performanse adresează cuplurilor care vor să experimenteze noi plăceri sexuale.În prima parte a topului sunt prezentate primele 20 de poziţii, ce au un grad minim de dificultate fiind destinate "începătorilor" întrucât sunt printre cele mai uşoare poziţii de încercat. 



Iar dacă poziţiile clasice au creat deja o rutină şi pasiunea din dormitor s-a cam stins, poţi experimenta ceva nou, ceva mai îndrăzneţ.

Preludiul nu trebuie să lipsească de la aproape nicio partidă de sex. Fie că se începe cu o felaţie sau cu un cunilingus, preludiul poate conţine diverse jocuri erotice menite să încălzească atmosfera înainte de o partidă fierbinte de sex.

Iar dacă în ultima lună nu te-ai dezlipit de comoditatea aşternutului îţi recomandăm să improvizezi şi să foloseşti obiectele de mobilă din jurul tău pentru a experimenta plăceri sexuale nemaiîntâlnite.

Ultima secţiune a topului este dedicată celor care deja se consideră cunoscători în materie de poziţii sexuale şi vor să-şi întreacă propriile limite. Aceste poziţii au un grad de dificultate mai ridicat în schimb sunt renumite pentru că oferă un orgasm garantat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario