jueves, 26 de enero de 2012

Campania,,pentru diversitateimpotriva discriminarii


eu prezentam un proect in potriva discriminari


 

Campania „Pentru diversitate. Împotriva discriminării.”

Campania „Pentru diversitate. Împotriva discriminării.”
„Pentru Diversitate. Împotriva Discriminării." este o campanie de informare de înalt profil pentru întreaga UE, lansată de Comisia Europeană în iunie 2003.
Scopurile campaniei – de a face cunoscută legislaţia existentă privind anti-discriminarea şi discriminarea, în general şi de a promova beneficiile diversităţii – sunt încă reprezentative astăzi, având în vedere studiile recente care demonstrează că mai sunt încă multe de făcut, dacă dorim să eliminăm complet discriminarea din UE. Acest aspect este deosebit de important în noile state membre, unde gradul de informare este în general redus. Campania se va desfăşura pentru a răspunde acestor provocări, iar prin informarea cetăţenilor asupra drepturilor şi responsabilităţilor lor, îi va determina pe cei care suferă de tratamente nedrepte să ia atitudine.
Pe parcursul celor cinci ani de activităţi extinse în UE, campania „Pentru Diversitate. Împotriva Discriminării." a devenit vizibilă atât la nivel naţional, cât şi la nivel european. Campania din anul 2008 şi din anii următori va aduce, prin consolidarea şi dezvoltarea activităţilor şi canalelor de comunicare, o nouă energie şi dinamism acestui demers.
Ca parte a campaniei, a fost creat un website detaliat pentru publicul larg, care furnizează fapte şi informaţii utile privind discriminarea şi poate fi accesat în toate limbile UE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario